ANNONS

Behind the scenes.

/

Nu när vår senaste bok är klar har vi haft mera tid att göra diverse tidningsjobb vilket är väldigt roligt. Nyligen plåtade vi tillsammans med fotografen Stefan Wetainnen en påskbuffé och påskgodis för Elle mat och vin.  Bra framförhållning va! : )

IMG_8884[1]

IMG_8883[1]

Dessa underbara ägg kommer från Hagbygård. Vi kommer skriva mer om dem snart på här på bloggen. De fina dekorationsäggen täckt med fjädrar kommer från Fat Cat House and Garden. Vi hade även tänkt använda några lösa sådana fjädrar. Tanken var god men utförandet blev inte fullt lika bra. Det kändes som några stadsduvor hade ätit på maten och man fick lite fågelinfluensavibbar så vi höll oss till de rosa fjädrarna…

IMG_8891[1]

IMG_8888[1]

IMG_8908[1]

Att sitta på knä på golvet är lanske inte den mest ergonomiska arbetsställningen.

IMG_8881[1]

IMG_8901[1]

Ni behöver bara vänta ett helt år tills nästa påsk innan ni får receptet på denna smarriga rabarber- och marängtårta….

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00