ANNONS

Hola! Marbella och Mallorca i vår!

/

Två resor till Spanien har jag (Monica) nu inbokat innan sommaren! Först ska jag och Lisa till Marbella med två av våra barndomskompisar Vicky och Niki. De var generösa och gav resan till mig i 40 års present. Ser fram emot 4 sköna dagar av sol, bad, god mat och massor av tjejsnack. Sen har jag även precis bokat in en vecka på Mallorca med Henrik (min stora kille) och Eric (min lilla kille) i början på juni. Efter mycket letande så bestämde jag mig (de är jag som bokar resorna i denna familj) för Cala d´or på Mallorcas östkust. Hittade ett barnvänligt hotell precis vid stranden och med gångavstånd till byn. Innan Eric kom till var våra resor lite mer matinriktade. Fastän Henrik inte är särskilt intresserad av mat gick han ändå med på att tålmodigt köra i timmar för att jag ovillkorligen skulle besöka en viss restaurang för att äta en visst rätt.  Även om Eric (alltså den lille), tro det eller ej, har en bredare smakpalette än sin far så tror jag inte han går med på att åka i timmar på slingriga bergsvägar för att jag nödvändigtvis vill äta öns godaste tapas. Som småbarnsmorsa har jag nu fått bita i den sura äpplet och har – håll i er – bokat halv-pension. MEN vi har luncherna fria att äta vart vi vill så kom gärna med tips på bra restauranger om ni har varit i Cala d´or!

Nedan ser ni lite bilder från en resa till Mallorca som jag och Lisa åkte på förra våren. Vår barndomsväninna Sara som bor i London mötte upp med oss (trots att hon var höggravid) och i fyra dagar gjorde vi inte mycket mer än läste böcker och åt, åt och åt.

Sangria på Mallorca

 Vi vet, töntig bild.

Illetas

Utsikten från vår lunchrestaurang vid stranden Illetas.

Mallorca

All cred till Sara som höggravid orkade hänga med oss på våra ”restaurang-expeditioner”. Här sitter vi inklämd bakom bardisken på en matmarknad i Palma.

IMG_4511

Trots att jag har stylat hundratals matbilder tycker jag sådana här bilder är de vackraste och mest talande matbilder.

Mallorca Tapas

Har fått lite tapasfeeling efter att ha skrivit detta inlägg – så ni kan nog förvänta en och annan tapasrecept här på bloggen framöver.

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00