ANNONS

Monicas påsk….

/

Hej, Monica här. Tanken var att jag skulle lägga upp en massa härliga bilder från en påsklunch som jag bjöd några vänner på igår. DOCK var jag så panikhungrig när all mat hade äntligen dukats fram så jag hann aldrig ta några bilder. Lunchen blev en relativt klassisk påsklunch med sill, skagenröra, inkokt lax samt ägg med löjrom. Dock blev desserten inte särskilt påskig då jag av någon anledning blev sugen på att göra profiteroller (petit choux fylld med glass och toppad med chokladsås). Helgen har annars varit lugn. Laddade upp med en massa godis i väntan på besök från påskkärringarna men de hade tydligen bråttom till Blåkulla då det kom aldrig några. Åt middag med mor på påskafton – öppen lasagne med hummer och beurre blanc. Hon hade inspirerats från en middag som lagades på tv-programmet Klockan nio hos stjärnorna. Idag har jag suttit med en liten febrig kille i famnen hela dagen så Henrik får stå för middagen vilket verkar bli falukorvsmackor med stekt ägg.  Hoppas ni också har haft en skön och lugn påsk med god mat.

Eric som påskkärring

En glad liten påskkärring innan febern kom…

Profiterolles

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00