ANNONS

En trevlig överraskning…

/

image

En trevlig överraskning…

Häromdagen kom en trevlig överraskning levererad till dörren! Ni som har följt oss genom våra böcker vet att vi, Amerikanskor som vi är, ofta använder cream cheese i vår matlagning – allt ifrån i våra smarriga cheesecakes, som frosting på morotskakan, i goda röror, på bagels med rökt lax eller tillsammans med sylt på varma nybakta scones. Nu har det tydligen kommit ut en nyhet – Philadelphia Cremoso som har en kärna smaksatt med vitlök & finhackade örter eller krossade pepparkorn. Vi ser fram emot att få prova dessa tillsammans med några hembakade kex!

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00