ANNONS

Oodles of noodles

/

Länge har vi velat besöka Adam & Albin matstudio och igår blev det äntligen av. Tillsammans med vår redaktör Anna avnjöt vi en underbara nudellunch. Normalt brukar vi alltid beställa olika rätter och sedan smaka från varandra men nu lockades vi alla tre av deras Ramen på mörstekt fläsklägg, ingefära, sockerärtor, solroskärnor och chilli. Ingen av oss blev besvikna då det var verkligen supergott. Framförallt var det en ovanlig och rolig ”touch” med solrosfröna som egentligen inte känns så asiatiskt. Hur som haver så kan vi varmt rekommendera Adam & Albin matstudio.

Anna Paljak och Lisa Eisenman

Adam & Albin matstudio

Adam & Albin matstudio

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00