ANNONS

White Guide 2015

/

Igår var vi på den årliga White Guide galan. Fäviken Magasinet vann, inte helt oväntat, Årets restaurang. Monica fick i 40 års present av våra gemensamma vänner Charlie och Henrik ett besök på restaurangen. Dock har det tyvärr inte ännu blivit av och nu har de dessutom stängt fram till Juli. Men vi ser onekligen fram emot (Lisa hänger förstås på) att någon gång få uppleva denna restaurang i världsklass. Vår bloggkollega Hanna Wessman här på ellematovin.se har listat alla kategorier, nominerade samt vinnare. Se här.

White Guide

Här poserar vi med Elle mat och vins chefredaktör och alltid så tjusiga Suzanne.

White Guide

Magnus Nilsson från Fäviken Magasinet tar emot priset för Årets bästa restaurang.

White Guide 2015

Tjusiga och goda snittar bjöds det på.

White Guide 2015

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00