ANNONS

Vårens kokböcker

/

Kokböcker våren 2015

Till våren kommer det en uppsjö av nya, fina och intressanta kokböcker (förutom vår egen förstås, he he…). Här är några av de kokböcker som vi är lite nyfikna på:

Köttbonden – om att föda upp, slakta och tillaga riktigt bra kött.  Av Lina Westman och Oscar Westman. Foto Erik Olsson. Natur och Kultur.

Jens Linders Korea. Av Jens Linder. Foto Stefan Weittanen. Massolit förlag.

Juiceverket – från detox till drinkar. Av Andreas Wilson, Sebastian Berggren, Claes Häggström, Niklas Junker. Foto Sima Korenivski. Norstedts förlag.

Doreens trädgård och kök – En inbiten hemmaodlares råd och recept. Av Doreen Månsson. Foto Maria Rosenlöf. Bonnier Fakta

Fun Dining Av Elisabeth Johansson. Foto Susanna Blåvarg. Massolit förlag.

Husmorsorna presenterar: Festmat  Av Emma Hamberg och Anette Rosvall. Foto Jenny Grimsgård. Bokförlaget Semic

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00