ANNONS

Första inlägget!

/

_30A2713

Foto: Ulrika Ekblom

Välkommen in i våra kök! Det är nämligen här vi tänkte hänga och umgås med er. Vill ni ha ”dagens outfit” eller provokativa politiska texter får ni söka annorstädes. Här tänkte vi nämligen dela med oss utav lite goda, läckra, annorlunda, smaskens, delikata, inte så annorlunda, smarriga, nyttiga, onyttiga, festliga, välsmakande och inspirerande recept. Ni kan förvänta er allt från donuts och lapskojs till brysselkålchips. Och allt därimellan.

Men snabbt en liten presentation av oss. Vi heter Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman. Lisa bor med sin familj Lars, Lea (8 år), Ellie (6 år) och Benjamin (3 ½ år) i Stockholmsförorten Sollentuna. Monica bor på Södermalm med sambon Henrik och sonen Eric (2 ½ år). Vi är födda i Maryland, USA. När vi var 8 respektive 10 år flyttade vi med vår mor och bror till Järvsö i Hälsingland. Under vår uppväxt hann vi även bo i bl a Etiopien, Spanien och Frankrike. Efter våra studier hamnade vi dock till slut både i Stockholm.

År 2000 förverkligade vi vår dröm och öppnade The Cookbook Café – ett café och kokbokshandel som vi drev i 8 år. Under den tiden gick ännu en dröm i uppfyllelse då vi fick möjligheten att skriva vår egen kokbok – Två systrars söta. Sen dess har vi hunnit ge ut ytterligare 5 böcker – Soppor, bröd och röror, Vinterns söta, Sommarens söta, Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter och Systrarna Eisenmans mingelmat. Just nu väntar vi med spänning på att vår nya bok Till bords med Systrarna Eisenman ska lämna tryckpressarna och hamna på bokhandlarnas hyllor.

Vi tycker det ska bli så roligt att börja blogga här på ellematovin.se. Kommentera gärna! Vi välkomnar feedback och tips på recept eller sådan som ni vill läsa om här på bloggen!

Varma hälsningar,
Lisa och Monica

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00