ANNONS

Soppor, bröd och röror

/

Foto Helen Pe

Här kan boken beställas! Adlibris, Bokus och Akademinbokhandeln

Vi älskar soppa. Vi älskar bröd. Och vi älskar röror. Men mest av allt älskar vi att kombinera de tre. Resultatet blir en härlig, smakrik och mättande måltid. Tänk dig själv – en skål med rykande het vitlöks- och mandelsoppa. Till den bryter du av en bit nygräddad baguette på vilken du brer ett tjockt lager chèvreröra med sultanrussin och honung. Ljuvligt är ordet!

Boken är indelad i tre kapitel – soppor, bröd och röror. Använder du fantasin finner du oändliga sätt att kombinera de tre till en måltid. För att hjälpa dig på traven kan du på bilderna se våra egna favoritkombinationer. Men lås dig inte fast vid våra förslag. Tänk efter: Vilka smaker gillar du bäst? Kanske äter du hellre en bagel till rödbetssoppan eller grön olivröra till zucchinisoppan? Eller har du kanske ett eget recept på en läcker soppa som passar perfekt till vårt tunnbröd?

Alla soppor, bröd och röror går förstås även bra att servera var för sig. Till frukost är våra butter bisquits oslagbara, och är de nygräddade är de helt oemotståndliga. Många av rörorna, till exempel krabbdipen, serverar vi gärna som tilltugg på en skiva rostad baguette eller på ett kex. Och ibland efter en lång arbetsdag orkar vi inte laga mer än en enkel och värmande soppa på vita bönor.

.

Foto: Helén Pe

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@systrarnaeisenman
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00